Ομάδα ΙΕΠΑΣ

Project Manager

despoinoudi-ioulia-300x300Η Ιουλία Δεσποινούδη είναι General Manager στο Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΙΕΠΑΣ). Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιώσιμη Ανάπτυξη (M.Α.) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Διαθέτει πλούσια εμπειρία ως Project Manager, συνεργαζόμενη με εταιρείες Συμβουλευτικής και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και είναι εκπαιδεύτρια και σύμβουλος σε προγράμματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα (incubation programs) και στην απασχολησιμότητα (soft skills). Από το 2014 ανέλαβε το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση προγραμμάτων με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας. Είναι υπέρμαχος του επιχειρηματικού πνεύματος και η ίδια έχει ενεργό συμμετοχή στην υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών.

Εθελοντές ΙΕΠΑΣ

career

Η Αθηνά Καράμπελα είναι απόφοιτος Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Kent (University of Kent at Canterbury) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Εργασιακής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Northumbria (Northumbria University at Newcastle upon Tyne). Από το τέλος των σπουδών της και την επιστροφή της στην Έλλαδα το 2006 έως σήμερα η Αθηνά έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες όπως Oracle, Eurobank, Vodafone, Ridenco κ.α. σε θέσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και μισθοδοσίας, συνέχισης επιχειρησιακών δραστηριοτήτων σε περιπτώσεις καταστροφών αλλά και οργάνωσης συνεδρίων. Επίσης έχει συνεργαστεί με παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία στην Ελλάδα και στην Αγγλία για την δημιουργία δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σήμερα δραστηριοποιείται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως την καθημερινή διοίκηση σχολής κλασικού χορού, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την συμμετοχή σε συνέδρια κόμικς μερικές φορές τον χρόνο. Ενδιαφέρεται για την νέα επιχειρηματικότητα και εξετάζει πιθανά επιχειρηματικά πλάνα. Στον ελεύθερο χρόνο της αθλείται, διαβάζει, συμμετέχει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ασχολείται με την κηπουρική.


elena_kremmyda-photo

Η Έλενα Κρεμμύδα είναι απόφοιτος Οικονομικών Σπουδών &  Ξένων Γλωσσών. Έχει εργαστεί κυρίως στους τομείς Τουρισμού, Εξυπηρέτησης Πελατών και Διαχείρισης προγραμμάτων. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν σταματάει ποτέ να αποκτά καινούριες γνώσεις, καθώς την ενδιαφέρει πολύ η προσωπική της βελτίωση και η συνεχής κατάρτιση. Επίσης, της αρέσει να μαθαίνει ξένες γλώσσες, να διαβάζει βιβλία και να ταξιδεύει στο εξωτερικό γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες. Το μότο της είναι: Carpe Diem.


kimonasO Κίμωνας Κωνσταντέλος είναι απόφοιτος Γλωσσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στις Συγκρούσεις και την Επικοινωνία (Ε.Κ.Π.Α.). Τα ερευνητικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από την ψυχολογία της επικοινωνίας, τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινή γνώμη και τη δημιουργία ατομικής και συλλογικής ταυτότητας και το ανθρώπινο δυναμικό. Ασχολείται με τον εθελοντισμό σε πολλά επίπεδα από το 2008.


Η Άννα-Μαρία Μπάρτζη είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κοινωνική και Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (M.Sc. in Social & Applied Psychology) από το Πανεπιστήμιο του Kent (University of Kent, England, UK). Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος ιδιωτικά, σε Δημοτικές Κοινωνικές Υπηρεσίες, καθώς και στην Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών. Παρά την εμπειρία της στην κλινική ψυχολογία, βρίσκει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους τομείς του Μάρκετινγκ και της Έρευνας Αγοράς, ενώ τα κύρια ερευνητικά ενδιαφέροντα της αποτελούν φαινόμενα όπως η Κοινωνική Επιρροή, η Κοινωνική Συμμόρφωση, οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων και διαμόρφωσης των πεποιθήσεων, καθώς και οι παράγοντες που επηρεάζουν την Συμπεριφορά του Καταναλωτή. Το μότο που την εκφράζει: “One who walks in another’s tracks leaves no footprints”.


%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf Η ΧρυσούλαΒασιλική Πατρικίου είναι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Διαθέτει εκτενή εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικό περιβάλλον με επίκεντρο  Διεθνείς Αερολιμένες Ελλάδας και Ευρώπης. Είναι ικανή στην υλοποίηση πολλαπλών και σύνθετων εργασιών ως εκτελεστικός βοηθός ανώτατης διοίκησης. Έχει αποκτήσει γνώση και εμπειρία στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιθεωρήσεων ελέγχου ποιότητας (ISO 9001). Ως υπέρμαχος της δια βίου μάθησης, επενδύει στην προσωπική της εξέλιξη με συνεχή εκπαίδευση και συμμετοχή σε κοινωφελείς εθελοντικές δραστηριότητες. Ανέκαθεν, οι ανθρώπινες σχέσεις, τα ταξίδια, η ανάγνωση βιβλίων και η σωματική άσκηση αποτελούσαν για την ίδια ερεθίσματα αυτοπραγμάτωσης. Το μότο που την εμπνέει είναι: «Δεν χάνω ποτέ. Ή κερδίζω ή μαθαίνω» (Nelson Mandela).

 

Advertisements